Den ledande nordiska MSP distributören

Om Innosoft AB

Vi hjälper IT-konsulter & IT-avdelningar att bli mer effektiva

Kontakta oss

Din nordiska IT-distributör

Innosoft distribuerar marknadsledande lösningar till IT-konsulter och IT-avdelningar i Norden. Med kompetens, ett nära samarbete och innovativ teknik hjälper vi partners att bli mer effektiva och lönsamma. Vi är specialiserade inom IT-baserade affärs- och verksamhetslösningar med fokus på drift, övervakning och automatisering. I vår portfolio ingår även lösningar för områden som Fjärrstyrning, Endpoint-security och Backup. Innosoft grundades 2011 och har sitt huvudkontor i Årsta, Stockholm. Vi har över 350 partners från hela norden.

Affärsidé

Vi har strategiska partnerskap med ledande globala IT-leverantörer; ConnectWise och Webroot. Allt för att ge våra partners tillgång till ett heltäckande produkterbjudande som möter dagens och framtidens utmaningar. Genom att erbjuda en väldokumenterad implementering, upplärning samt professionell teknisk support av våra produkter säkerställer vi att våra partners maximerar affärsnyttan av sina lösningar. Vi tillhandahåller även mervärde i form av kunskapsbank, utbildning och engagerat community av nordiska specialister.

Vår mission är att hjälpa våra partners att bli mer effektiva och lönsamma

Vår vision är en värld där IT effektiviseras och förenklas för alla branscher

Innosofts historia

Lediga jobb hos Innosoft

Letar du efter din nästa karriär inom IT? Vi letar alltid efter personer som är passionerade kring teknik att bli en del av vårt team. Oavsett om du söker en roll inom sälj, teknisk service eller en praktik vi vill gärna prata med dig! Se aktuella jobböppningar i samtliga avdelningar och roller genom att följa länken nedan.

Kontakta Innosoft